Bijeenkomsten

Doel
Tale Talk organiseert het event ‘Oudiversiteit’, elke 3 maanden op verschillende plaatsen in Nederland. Tijdens deze bijeenkomst willen wij oudere migranten van verschillende herkomsten elkaar laten ontmoeten, zodat zij hun verhalen kunnen delen, kunnen netwerken en vooral een leuke dag hebben!

Oudiversiteit

Het evenement van Oudiversiteit is bedoeld om kennis te maken met Tale Talk en met de andere deelnemers. Wij hebben een bijeenkomst gepland met activiteiten en verhalen.

Graag willen wij hierin kennis maken met elkaar en bespreken wat het betekent om ouder te worden in Nederland.

Activiteiten

  • Wij hebben verschillende leuke spelletjes gepland waardoor iedereen zijn of haar verhaal kan doen en ervaringen kan delen.
  • Interactieve spelletjes om meer te weten te komen over verschillende culturen.
  • Netwerken en nieuwe connecties maken met elkaar.

Het evenement gaat over uw aanwezigheid, verhalen en ervaringen. Een moment waarbij je stilstaat en nadenkt over wie je bent, wat je hebt meegemaakt en wat je waardeert in het leven. Het is het moment van herkenning, het moment voor uw stem om te worden gehoord en gewaardeerd.

Volgende evenementen

Ons volgende fysieke bijeenkomst is op 16 juli. Plaats en datum worden later bekend gemaakt. Houd onze social media kanalen goed in de gaten.

MELD U ALVAST AAN via onderstaand formulier, wij nemen contact met u op en zullen verdere informatie toesturen.

Registreer nu :

Uw contactgegevens worden niet met andere organisaties of bedrijven gedeeld. De gegevens worden opgeslagen in een privĂ©database voor toekomstige evenementen. Als u wilt dat uw gegevens niet worden opgeslagen, stuur dan een e-mail naar info@taletalk.nl. De foto’s en video zullen gebruikt worden om anderen bekend te maken met Tale Talk en voor het organiseren van toekomstige evenementen. Voordat een foto of video wordt gemaakt, wordt u op de hoogte gesteld. Indien u niet wenst deel te nemen kunt u contact opnemen met de organisatoren.