Contact

Mijn naam is Ephrem Tesfay, ik kom uit Ethiopie en woon nu samen met mijn vrouw in Nederland. Ons verhaal startte in een vluchtelingenkamp in Noord Ethiopie, waar we elkaar in ons werk als dokter ontmoet hebben. Ik ben opgegroeid bij mijn grootouders die mij geinspireerd hebben om dokter te worden. Hun levenskracht en doorzettingsvermogen, ondanks alle uitdagingen van het ouder worden, maakten dat ik me voor het welzijn van ouderen wil inzetten. In Nederland heb ik ‘Vitality en Ageing’ gestudeerd, en heb ik het projectvoorstel ‘Tale Talk’ geschreven voor het Leven Lang Leven initiatief.

Ephrem Tesfay (Project manager) 

Naast revalidatiegeneeskunde vindt Alessandra fijn oud worden interessant. In 2019 heeft zij de master Vitality & Ageing in Leiden gestudeerd. Dit gaf haar de kans om haar twee passies te combineren. Samen met de Tale Talk team zoekt zij creatieve manieren om ouderen mensen te helpen een beter kwaliteit van leven hebben. Zij denk dat een sterk sociaal netwerk belangrijk is voor iedereen, voornamelijk voor migranten. 

Alessandra Gonzalez Avilla (Projectcoördinator) 

Nadat zij in 2007 haar studie geneeskunde aan de Gadjah Mada Universiteit in Indonesië had afgerond, had zij verschillende jaren ervaring in organisatie, onderwijs en onderzoek. Ze had ervaring in het organiseren van ontwikkelingsprogramma voor gemarginaliseerde gemeenschappen, het ontwikkelen van modules en lesvideo gebaseerd op de problemen en cultuur van de lokale gemeenschap, en was ook betrokken bij verschillende studies over gezondheidscommunicatie en cultuur. Haar passie voor gezondheid in relatie tot sociaal-culturele aspecten, vooral voor minderheden, groeit tot op de dag van vandaag, nu ze in Nederland woont. Ze heeft in 2019 haar master Vitality and Ageing aan de Universiteit Leiden afgerond en is actief in verschillende activiteiten met betrekking tot dementie en gezond ouder worden. TaleTalk is een sociaal platform dat aansluit bij haar passie, met name door oudere migranten aandacht te geven en in staat te stellen om succesvol ouder te worden.

Manik Kharismayekti (Interne affaire/ Projectondersteuner) 

Afgestudeerd als arts en een aantal jaren als kinderchirurg in opleiding in Indonesië gewerkt en gestudeerd. Mijn passie voor het verbeteren van de gezondheid en het verrijken van de levenskwaliteit van mensen heeft me ertoe aangezet om betrokken te zijn bij klinisch, educatief en organisatorisch werk in ziekenhuizen, klinieken en bij humanitaire hulp bij verschillende NGO’s. Door mijn studie aan de Master Vitality and Ageing aan de Universiteit Leiden heb ik meer inzicht gekregen in de verschillende aspecten van vitaal ouder worden. Bij TaleTalk kan ik mijn passie volgen en mijn kennis inzetten om mensen, vooraal ouderen met een migratieachtergrond, te blijven helpen om gezond en zinvol ouder te worden. 

Cindy Hellen (Media coordinator/ Projectondersteuner)